Items 1-12 van 59

Aflopend sorteren
 1. Hanglamp Doll ø24cm. Glossy white Hanglamp Doll ø24cm. Glossy white Verkoop

  Hanglamp Doll ø24cm. Glossy white

  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 59,95
 2. Hanglamp Miem ø24cm. Glossy white Hanglamp Miem ø24cm. Glossy white Verkoop

  Hanglamp Miem ø24cm. Glossy white

  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 59,95
 3. Hanglamp Doll ø24cm Koper Hanglamp Doll ø24cm Koper Verkoop

  Hanglamp Doll ø24cm Koper

  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 59,95
  Niet op voorraad
 4. Hanglamp Dome XL ø50cm. stone grey Hanglamp Dome XL ø50cm. stone grey Verkoop

  Hanglamp Dome XL ø50cm. stone grey

  Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 119,95
per pagina

Populair in deze tijd, zijn de stoere industriële hanglampen, van bijvoorbeeld zwart metaal. Naast de grote robuuste hangende lampen voor boven je eetkamertafel, verkopen wij ook een ruime collectie aan kleinere hanglampen. Kleinere hanglampen zijn bijvoorbeeld handig om in een hal of boven jouw bartafel te hangen. Hang er meerdere naast elkaar voor een speels effect.

In de collectie hanglampen bevindt zich ook de 'Spike' serie, deze lampenkappen zijn met de hand voorzien van spijkergaten. Hierdoor ontstaat er een warme Oosterse sfeer, deze lampen passen ook goed in een Bohemian interieur.

Alle hanglampen zijn voorzien van E27 fittingen, dus uitstekend geschikt voor de toepassing van LED lichtbronnen. Daarnaast zijn ze ook makkelijk op een dimmer aan te sluiten. Elke lamp is voorzien van een plafondplaatje met een makkelijk te bevestigen montagebeugel. Tijdens het ophangen kan het snoer of de ketting op de juiste lengte ingekort worden. Hierdoor hangt de lamp altijd precies op de hoogte zoals jij dat graag wilt.

Naast de welbekende dichte koepellampen, worden de open hanglampen ook steeds populairder. De lichtbron mag tegenwoordig zichtbaar zijn in het interieur. Er zijn duizend en één mooie lichtbronnen verkrijgbaar voor de juiste ambiance.