Items 25-36 van 59

Aflopend sorteren
per pagina

Populair in deze tijd, zijn de stoere industriële hanglampen, van bijvoorbeeld zwart metaal. Naast de grote robuuste hangende lampen voor boven je eetkamertafel, verkopen wij ook een ruime collectie aan kleinere hanglampen. Kleinere hanglampen zijn bijvoorbeeld handig om in een hal of boven jouw bartafel te hangen. Hang er meerdere naast elkaar voor een speels effect.

In de collectie hanglampen bevindt zich ook de 'Spike' serie, deze lampenkappen zijn met de hand voorzien van spijkergaten. Hierdoor ontstaat er een warme Oosterse sfeer, deze lampen passen ook goed in een Bohemian interieur.

Alle hanglampen zijn voorzien van E27 fittingen, dus uitstekend geschikt voor de toepassing van LED lichtbronnen. Daarnaast zijn ze ook makkelijk op een dimmer aan te sluiten. Elke lamp is voorzien van een plafondplaatje met een makkelijk te bevestigen montagebeugel. Tijdens het ophangen kan het snoer of de ketting op de juiste lengte ingekort worden. Hierdoor hangt de lamp altijd precies op de hoogte zoals jij dat graag wilt.

Naast de welbekende dichte koepellampen, worden de open hanglampen ook steeds populairder. De lichtbron mag tegenwoordig zichtbaar zijn in het interieur. Er zijn duizend en één mooie lichtbronnen verkrijgbaar voor de juiste ambiance.